Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kunstogkaffe.nu/bogholderkompagniet.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kunstogkaffe.nu/bogholderkompagniet.dk/wp-includes/plugin.php on line 601
Tanken bag - Bogholderkompagniet
front3

Tanken bag

Det skal være en selvfølge af bogholderierne stemmer.

Det er ærgerligt, at vi er nødt til at lægge vægt på dette, men vi agerer i en branche, hvor det desværre ikke er en selvfølge, at bogholderen har erfaring og overblik nok til at rådgive virksomhedslederen fremadrettet.

Når vi får nye kunder i Bogholderkompagniet, ser vi ofte, at fejl eller oversete muligheder har kostet dem dyrt hen over årene.

Vi vil revolutionere bogholderibranchen.

Ud over, at sørge for at bogholderiet og de forskellige indberetninger er i orden, fortæller vi dig hvad du tjener dine penge på og vi giver dig gode råd til hvordan du kan få det optimale ud af dine penge.

De Dygtigste Bogholdere.

Vores bogholdere er en del af eliten, de opdateres løbende i nye regler og muligheder, ligesom alle bliver uddannet til at kunne afslutte årsrapporter og selvangivelser.

Skarpe revisorer og controllere.

Som virksomhedsleder sidder du ofte som den eneste beslutningstager. Som kunde i Bogholderkompagniet får du sparring med dygtige regnskabsfolk, der har en bred faglig og erfaringsmæssig baggrund. De brænder for at høre om din virksomhed og de har værktøjerne til at hjælpe dig med at føre dine visioner ud i livet.

Seriøse kunder.

Vores kunder er virksomhedsledere, der har indset, at økonomistyringen spiller en vigtig rolle i en virksomheds succes, uanset virksomhedens størrelse og hvilken udviklingsfase den befinder sig i.

80% af vores kunder er mindre virksomheder, hvor vi er den eneste sparringspartner på økonomiområdet. Her kan vi for alvor gøre en forskel og bringe værdi til virksomheden.