front3

Tanken bag

Det skal være en selvfølge af bogholderierne stemmer.

Det er ærgerligt, at vi er nødt til at lægge vægt på dette, men vi agerer i en branche, hvor det desværre ikke er en selvfølge, at bogholderen har erfaring og overblik nok til at rådgive virksomhedslederen fremadrettet.

Når vi får nye kunder i Bogholderkompagniet, ser vi ofte, at fejl eller oversete muligheder har kostet dem dyrt hen over årene.

Vi vil revolutionere bogholderibranchen.

Ud over, at sørge for at bogholderiet og de forskellige indberetninger er i orden, fortæller vi dig hvad du tjener dine penge på og vi giver dig gode råd til hvordan du kan få det optimale ud af dine penge.

De Dygtigste Bogholdere.

Vores bogholdere er en del af eliten og for at finde og videreudvikle de dygtigste bogholdere har vi introduceret en bogholdercertificering, hvor bogholderne dels indgår i et fagligt netværk og dels indgår i løbende kvalitetskontrol.

For at blive en del af det faglige netværk skal de bl.a. bestå en test, hvor beståelsesprocenten kun er 30%

Skarpe revisorer og controllere.

Som virksomhedsleder sidder du ofte som den eneste beslutningstager. Som kunde i Bogholderkompagniet får du sparring med dygtige regnskabsfolk, der har en bred faglig og erfaringsmæssig baggrund. De brænder for at høre om din virksomhed og de har værktøjerne til at hjælpe dig med at føre dine visioner ud i livet.

Seriøse kunder.

Vores kunder er virksomhedsledere, der har indset, at økonomistyringen spiller en vigtig rolle i en virksomheds succes, uanset virksomhedens størrelse og hvilken udviklingsfase den befinder sig i.

80% af vores kunder er mindre virksomheder, hvor vi er den eneste sparringspartner på økonomiområdet. Her kan vi for alvor gøre en forskel og bringe værdi til virksomheden. Vi har udarbejdet et koncept til denne type kunde, som vi kalder ‘Det lille regnskab

Vores controllere står i kø for at få lov til at videregive deres erfaring til de større kunder. Her får du dit helt eget regnskabsteam bestående af en controller og en bogholder, der arbejder sammen for at finde den optimale løsning til din virksomhed. Vi har et stort kartotek af certificerede regnskabsfolk så vi har altid et team, der er specialister i dit økonomisystem og ofte har de også erfaring fra din branche.