Sådan får du flere bøger på boghylden derhjemme

Sådan får du flere bøger på boghylden derhjemme

Vil du gerne have flere bøger på din bogreol eller boghylde derhjemme, kan det være en god idé at følge de tips, du får herunder, så du kan spare penge på dine bøger.

Læs mere om tæger her.

Kig efter brugte bøger

For det første kan det være en god idé at kigge efter brugte bøger, når du gerne vil have noget nyt læsestof hjem til din bogreol.

Der er mange gode muligheder for at finde brugte bøger i Danmark. Du kan selv vælge at kigge efter dem privat på DBA eller Facebook, eller du kan vælge at tage en tur i din lokale Kirkens Korshær eller Røde Kors for at finde brugte bøger til skarpe priser. Ofte er priserne under 20 kroner pr. bog disse steder.

Meld dig ind i en medlemsklub og spar penge på nye bøger

I Danmark er der også mulighed for at melde dig ind i flere medlemsklubber, hvor du kan spare mange penge på nye bøger. Her kan du bl.a. kigge nærmere på steder som Plusbog og Saxo, hvor der kan være gode penge at spare på selv de nye bøger, hvis du er medlem hos dem.

Ofte kræver det dog, at du køber en god del bøger hvert eneste år, hvis det skal kunne svare sig for dig at være med i sådan en klub. Men gør du også det, er det jo bare med at oprette dig i dag.

Køb dine bøger på udsalg

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god ide at kigge efter dine bøger på udsalg. Der er mange boghandlere i Danmark, der tit har bøger på udsalg, og her kan du ofte spare rigtig mange penge, når du gerne vil have dig en ny bog hjem til din bogreol.

Derfor kan det være en god ide at holde øje med disse udsalg i dine lokale boghandlere, hvis du gerne vil være sikker på at have mulighed for at slå til, når der endelig er et udsalg, som du kan bruge til noget. Så hold øje med det fremover.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.